Kategóriák
 
 
 
 
 
 
 
 
Főoldal   |    Tudástár   |    Termékek   |    Szerviz   |    Vásárlási feltételek  |    Belépés   |    Kapcsolat   |    Profil

header

  Ön nincs bejelentkezve

Kosár :   0 árucikk    

Pénztár         empty cart
E-jármű töltők

    

 
Név:Voltie 22kW T2 töltőberendezés (3 fázisú)
 
Cikk Szám:Voltie1
 
Leírás:

Strapabíró, esztétikus külső és széleskörű funkciók kombinációja
A széleskörű szolgáltatások teszik a Voltie-t ideális választássá otthonában. A töltő beépített kábellel rendelkezik, és minden elektromos autóhoz alkalmas, Type2 töltőcsatlakozóval. A termékre 3 év garancia van. Kialakítása csúcsminőségű anyaghasználat mellett biztosítja a hosszútávú megbízhatóságot.

Egyszerű használat
Ha még soha nem használt töltőt, a Voltie akkor is tökéletes az Ön számára. Az első konfiguráció után (melyet telepítéskor elvégzünk) akár az applikáció megnyitása nélkül, automatikusan is tölthet vele.

Kijelző
A Voltie kommunikatív partner, a töltési folyamatot nyomon követheti a készülék kijelzőjén. Nem csak a töltéssel kapcsolatos információkat láthatja, hanem az egyes üzemállapotok is jól elkülönülnek.

Előkelő design, korszerű belső
Fejlett technológiánk szálcsiszolt fémházban kapott helyet, minden olyan funkcionalitással rendelkezik, amit az otthoni, irodai és publikus töltés napjainkban megkíván.

Maximális töltési élmény
A konnektoros töltéshez képest akár 8X gyorsabb, emellett a háztartási méretű kiserőművel együttműködő, magasabb energiahatékonyságú töltést a Voltie Dinamikus Energiamenedzsment megoldása biztosítja.

Wifi, 4G kapcsolat
Lehetővé teszi a Voltie számára, hogy kommunikáljon a töltéskezelő platformjával (a 4G modem opcionális kiegészítőként rendelhető.)

Napelemes terhelés védelem
Ezt a funkciót engedélyezve az applikációban megadhatjuk a hálózatra termelő inverterünk határadatait, így a nyári túltermeléses időszakokban megakadályozható szolár rendszerünk túlfeszültség okozta leállása, míg a szabályozás közben megtermelt energiát szintén az e-járművünk töltésre használjuk föl.

Az alapkészüléket 5 méteres töltőkábellel szállítjuk.
Az azonosításhoz kötött indítás beépített RFID olvasó segítségével lehetséges.

 
Adatlap:
 
Méret:   204 x 183 mm

 
Ár: 459.750,00  Ft  akcio
 
FONTOS:   A VOLTIE elektromos töltőállomások képesek a 22kW töltési teljesítmény leadására, ez azonban függ a külső környezet belső hőmérsékletre gyakorolt hatásától.
 
Mennyiség:      Vissza
 
  
SMART relé 24.590,00 Ft 


Internetes termosztát, rádióvezérelt dugaljjal 72.660,00 Ft 


Hőmérséklet jeladó / okos termosztát 26.750,00 Ft 


QUANTUM SQ610 okostermosztát 64.390,00 Ft 
Katalógus

Katalógus


Partnereink:

http://www.energetikaitanusitas.com/
 
https://www.rstcentral.hu/
 
https://www.voltie.eu/
Copyright 2021 ©